سالروز «شش تاییها» / هتتریک تاریخی «همایون بهزادی»
35 سال پیش در چنین روزی، 16 شهریور 1352 تیم فوتبال پرسپولیس، استقلال (تاج) را 6 تایی کرد و در یک روز بزرگ و به یاد ماندنی حماسه 6 تایی را به ثبت رساند.
در آن دیدار همایون بهزادی در دقایق 50، 86، 90 و ایرج سلیمانی در دقایق 45، 56 و حسین کلانی در دقیقه 32 زننده 6 گل سرخپوشان پایتخت بودند.
قضاوت این دیدار بر عهده «نیکولای پتری چیانو» از رومانی بود و پرسپولیس با ترکیب ثابت و بدون تعویض به مصاف حریف سنتی خود رفته بود.
همایون بهزادی در دقیقه پنجاه از فاصله 40 متری دروازه حجازی را فرو ریخت و در دقیقه 86 از پشت هجده قدم و از بالای دستان حجازی توپ را وارد دروازه حریف کرد و دومین گل خود را به ثمر رساند و در صحنه دیگر با دریبل چند مدافع استقلال، به سومین گل خود در این دیدار دست یافته و تنها هت تریک تاریخی و به یاد ماندنی دربی سنتی پرسپولیس و استقلال را به نام خود به ثبت رساند.
در آن دیدار تاریخی این بازیکنان برای پرسپولیس به میدان رفته بودند؛ بهرام مودت، ابراهیم آشتیانی، مسیح مسیحنیا، رضا وطنخواه، جعفر کاشانی، اسماعیل حاج رحیمیپور، ایرج سلیمانی، اصغر ادیبی، علی پروین، حسین کلانی و همایون بهزادی (کاپیتان). مربی: آلن راجرز.
بازیکنان استقلال: رشیدی (حجازی)، کارو حقوردیان، اکبر کارگر جم، جواد ا...وردی، جواد قراب (کاپیتان)، نصرا... عبدالهی، علی جباری، عزت جانملکی، حسن روشن (هادی نراقی)، غلامحسین مظلومی (مسعود مژدهی) و محمدرضا عادلخانی. مربی: رایکوف.
=======
در صورت عقد قرارداد رسمي ظرف دو روز آينده ؛ كريمي در هفته هفتم به ميدان مي رود
علي كريمي پس از ثبت قرارداد مشكلي براي بازي كردن ندارداما بر اساس قانون بعد از 7 روز اجازه بازي پيدا مي كند.
در حاليكه علي كريمي هنوز قرارداد رسمي خود را با باشگاه پرسپوليس به ثبت نرسانده اخبار متفاوتي در ارتباط با زمان حضور او در ميادين به گوش مي رسد.
در اين ارتباط شهبازي -دبير هيات فوتبال- در گفت و گویی گفت:علي كريمي هنوز براي ثبت قرارداد به هيات نيامده اما در صورتيكه قرارداد رسمي امضا كند هفت روز پس از تاريخ ثبت مي تواند براي تيمش بازي كند.با اين اوصاف و اگر كريمي ظرف دو روز آينده به هيات فوتبال برود مي تواند پرسپوليس را در هفته هفتم و مقابل پيام مشهد همراهي كند.
=======
هر جا قطبی بخواهد بازی می کنم / امیدوارم برای پرسپولیس مفید باشم
علی کریمی که پس از نشست صبح امروزش با داریوش مصطفوی در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان این مطلب افزود: از اینکه دوباره به پرسپولیس برگشتم خوشحالم و امیدوارم بتوانم خواسته های هواداران را برآورده کنم و برای تیمم مفید واقع شوم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا حضورش در پرسپولیس به دعوت نشدنش به تیم ملی ربط دارد گفت: پیوستنم به پرسپولیس ربطی به تیم ملی ندارد و برای این تیم در مسابقات مقدماتی جام جهانی آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در دیدار با عربستان هم به پیروزی برسد.
علی کریمی خود را تابع تصمیمات افشین قطبی دانست و خاطرنشان کرد: من تابع تصمیم سرمربی تیم هستم و تمام تلاشم را خواهم کرد که بتوانم خواسته های او را در زمین پیاده کنم. قطبی مربی بزرگی است که فصل قبل پرسپولیس را قهرمان ایران کرده و در هر پستی که بخواهد بازی می کنم و تابع نظر او هستم.
هافبک پیشین تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان و القطر در پایان از امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال ومسئولان باشگاه مس کرمان که خواستار حضور وی در این دو تیم بودند تشکر کرد.
قرار است علی کریمی عصر امروز نخستین تمرین خود را به همراه تیم فوتبال پرسپولیس انجام دهد. کریمی با قراردادی 10 ماه به تیم فوتبال پرسپولیس پیوسته است.
=======
این هم عکسهایی از حضور علی کریمی در باشگاه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع : پرسپولیس نیوز
======
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد!به به علی کریمی هم که به پرسپولیس قهرمان ملحق شد ولی قراردادش یکمی سنگین نیست؟
سپاس

Bookmarks